Projektiranje cestne in spremljajoče infrastrukture.

več...

Vodenje in revidiranje infrastrukturnih projektov.

več...

Svetovalne storitve s področja prometa in cestogradnje.

več...

Vizitka

BPI d.o.o.
Biro za projektiranje in inženiring

Mlinska ulica 32
SI-2000 Maribor
Slovenija, EU


Telefon: +386 (0) 2 25 26 303
Telefaks: +386 (0) 2 25 26 299

http://www.bpi.si

glavna dejavnost (standardna klasifikacija dejavnosti): 71.129 Druge inženirske dejavnosti in tehnično svetovanje

ID za DDV : SI65071859
Matična št. : 5397014
TRR pri NKBM : 04515-0000286755

Direktor : Milivoj Ročenovič univ.dipl.inž.gr.

Podjetje

Družba BPI d.o.o. je ena izmed najpomembnejših projektantskih organizacij za projektiranje objektov inženirskih gradenj v Republiki Sloveniji.

Družba zaposluje predvsem visoko izobražen kader (več kot 70% zaposlenih ima vsaj univerzitetno izobrazbo), usposobljen za naloge s področja cestogradnje. Zaradi nenehne rasti podjetja ter širitve na tuje trge, ves čas iščemo nove sodelavke ali sodelavce. Če vas zanima zaposlitev v BPI d.o.o., najdete več informacij tukaj.

Poleg projektantske dejavnosti, naši strokovnjaki sodelujejo tudi kot konzultanti za cestogradnjo na območju Balkana z ameriško državno agencijo USAID in podjetjem Booz Allen Hamilton.

Zaposleni v družbi BPI d.o.o. so svoje izkušnje iz projektiranja cest nabirali že pred ustanovitvijo družbe in sicer v pomembnih projektantskih organizacijah tistega časa. Bili smo prvo zasebno projektivno podjetje v Sloveniji, ki je s področja projektiranja cest dobila državna naročila. Naša prva naročnika sta bila takratna Republiška uprava za ceste s Študijo variant hitre ceste Slovenska Bistrica – Središče ob Dravi in Občina Maribor s Študijo variant Zahodne obvoznice med Vrbansko in Lackovo cesto.

Kje nas najdete?

Naša poslovna stavba se nahaja na Mlinski ulici 32 v Mariboru, nasproti bencinskega       servisa.

Za podrobnejši opis lokacije, ter navodila kako do nas,  kliknite tukaj.

Privacy Preference Center


  • Warning: reset() expects parameter 1 to be array, string given in /home/bpi/domains/bpi.si/public_html/wp-content/plugins/gdpr/public/partials/privacy-preferences-modal.php on line 32

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/bpi/domains/bpi.si/public_html/wp-content/plugins/gdpr/public/partials/privacy-preferences-modal.php on line 74

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?