Projektiranje cestne in spremljajoče infrastrukture.

več...

Vodenje in revidiranje infrastrukturnih projektov.

več...

Svetovalne storitve s področja prometa in cestogradnje.

več...

Politika Zasebnosti

Kot uporabnike spletnih mest družbe BPI d.o.o.www.bpi.si, www.bpi-portal.com, www.bpiportal.com ) vas želimo seznaniti, da bomo vse od vas pridobljene informacije uporabljali izključno za potrebe komuniciranja z vami in da vašega imena in drugih osebnih podatkov ne bomo uporabljali v nasprotju z vašo voljo oziroma jih posredovali tretjim osebam.

Vaše osebne podatke bomo zaceli obdelovati v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov le na podlagi vašega posebnega dovoljenja.

Obdelava pomeni zbiranje, shranjevanje ali združevanje podatkov v zbirkah osebnih podatkov, spreminjanje, uporabo ali sporocanje, vključno s prenosom, iskanjem, blokiranjem in brisanjem.

Vaši osebni podatki se bodo shranjevali in uporabljali le toliko časa, dokler je to potrebno za dosego namena.

Na podlagi vaše privolitve bomo vaše osebne podatke uporabljali za potrebe informiranja o naših aktivnostih in programih in vas preko različnih komunikacijskih sredstev seznanjali z novostmi naše izobraževalne ponudbe.

V zvezi z varstvom osebnih podatkov vam zagotavljamo, da tako glede njihovega varstva, zavarovanja, vodenja katalogov podatkov in drugih pravic in obveznosti, ki jih družba BPI d.o.o.. kot upravljalec zbirke osebnih podatkov ima, v celoti spoštujemo zakonske določbe.

Informacije o piškotkih na naših spletnih straneh najdete tukaj.