Projektiranje cestne in spremljajoče infrastrukture.

več...

Vodenje in revidiranje infrastrukturnih projektov.

več...

Svetovalne storitve s področja prometa in cestogradnje.

več...

Digitalna Transformacija

Digitalna Transformacija

Aktualno

Ob 30. obletnici ustanovitve družbe prenavljamo in dopolnjujemo vsebino naše spletne strani. Veliko podatkov je še v procesu prenosa, zato vas prosimo za razumevanje.

Podatki bodo osveženi v najkrajšem možnem času!

Dobrodošli

Družba BPI d.o.o. je ena izmed najpomembnejših projektantskih organizacij za projektiranje objektov inženirskih gradenj v Republiki Sloveniji.

Njena osnovna dejavnost je projektiranje cest vseh kategorij, od lokalnih in krajevnih cest do avtocestin vseh drugih prometnih površin.

V obliki inženiring storitev pa ob sodelovanju drugih renomiranih projektantskih družb izvaja tudi projektiranje vseh tistih gradbenih, komunalnih in energetskih infrastrukturnih objektov, ki se običajno nahajajo v ali ob cestnemu telesu kot so: vodovod, kanalizacija, elektroenergetski objekti, plinovod, vročevod, telekomunikacijski vodi, javna razsvetljava, semaforizacija, premostitveni objekti (mostovi, viadukti, podvozi, nadvozi, galerije, predori), regulacije vodotokov in vodnogospodarski objekti, protihrupni ukrepi in zasaditev cestnega telesa in njegovega najožjega območja.

Družba sama ali v obliki inženiring storitev izvaja tudi vsa geodetska dela iz področja inženirske geodezije, geološko-geomehanske preiskave in vse vrste raznih študij in raziskovalnih nalog, ki so v kakršnikoli povezavi s projektiranjem in načrtovanjem cest.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?